Vad tycker deltagarna?

Här är några av de som deltagit i Tacksam.nu. Läs om hur de upplevde kursen!

Arvin: ”En bra kurs för att påminna oss att vara tacksamma för det vi har. Dynamiska övningar och tankeställare. Skulle verkligen vilja rekommendera kursen i Tacksamhet! Hjälper en att tänka lite ‘outside the box’ och omvärdera saker som vi tar för givet.”

Ewa: ”Kursen hjälpte mig att skapa tydliga och konkreta mål kring ekonomi. Den hjälpte mig också att uppmärksamma, och känna tacksamhet, även för materiella ting. Det är inte sånt jag fokuserar på annars.”

Erik: ”Tror att tacksamhet kan vara ett kraftfullt verktyg för att må bättre i sig själv och läka relationer. Känner att det gjorde en skillnad redan för stunden, ska bli spännande att se vad det leder till på sikt om jag fortsätter att göra övningarna.”

Marie: ”Efter att i åratal känt skuld för att jag haft svårt att förlåta, kunde jag komma åt mina problematiska relationer på ett kärleksfullt sätt, som kändes sannare och berörde mig på djupet. ”

Max: ”Jag kände verkligen hur dom tacksamma banorna i hjärnan trampades upp, det kändes naturligt, väldigt fort. Kursen har definitivt hjälpt mig att komma igång med tacksamhet! Tack för det :D.”

Levi: ”Oftast pratar man om de svåra sakerna på djupet, men på denna kurs gick vi på djupet med de positiva sidorna av livet. Det var givande att fokusera på det som är bra, och inte bara på problemen.”


Copyright tacksam.nu – All rights reserved