Tacksamhetskurser

Många upplever en omedelbar förändring när de kommer i kontakt med känslan av tacksamhet

(KURSER FÖR FÖRETAG, läs mer nedan)

AKTUELLA WORKSHOPS:

  • 10 mars Ängsbacka Kursgård, Molkom, Värmland
  • 7 juni Space of Love yogafestival på Bödasand, Öland,

NYHET! 4 VECKORS ONLINE KURS
Under 4 veckor får du identifiera vilka områden du vill förändra i ditt liv och arbeta på att manifestera en förändring genom praktiska tacksamhetsövningar. Vi träffas i grupp och inspirerar varandra till att utvecklas medan vi gläds åt allas framgångar. Kursen är på kvälltid, så att du inte behöver ta ledigt på dagtid. Räkna med 2 timmar per vecka i aktiv mötestid samt eget arbete. Max 8 deltagare per kurs.
Anmäl ditt intresse nedan!

INDIVIDUELL TACKSAMHETSCOACHNING
Du får identifiera vilka områden i ditt liv du vill arbeta på och får konkreta redskap i hur du kan hantera och förbättra dem med hjälp av tacksamhet.

INTENSIVKURS (fysisk träff)
Under tre dagar arbetar vi tillsammans i en trygg liten grupp med övningar för att öka tacksamheten i våra liv på olika områden som hälsa, arbete, pengar och relationer. Du kommer att få konkreta uppgifter med dig hem, som du kan fortsätta att använda under resten av ditt liv.
Max antal deltagare 8 personer.

Uppföljningsträff
En månad efter kursen träffas vi på en uppföljning, för att utvärdera hur det gått och få inspiration till fortsatt arbete.

NOrge.jpg

TACKSAMHETSRETREAT TILL NORDNORGE
Jag planerar även torsdag-söndag retreat på andra orter, när det blir möjligt att resa. Det första retreatet kommer att vara på den lilla ön Melöy i Nordnorge (bilden ovan), där det även ingår ledda vandringar och acceptansyoga. Allt i en fantastiskt vacker miljö, precis vid havet. Mer info kommer!
Datumen är inte klara på kurserna, men du kan redan nu meddela om du är intresserad av någon av dem (inte bindande). Skicka ett meddelande i kontaktformuläret nedan och säg vilken kurs du är intresserad av!

INTRODUKTIONSDAG
En gång per kvartal bjuder vi in till en fysisk introduktionsdag där du får lära dig grunderna i tacksamhet Håll utkik på Facebook (tacksam.nu) och denna webbsida efter datum. Du kan också be oss mejla dig när nästa träff kommer, genom formuläret nedan. Introduktionsdagen är 1,5h lång. Max antal deltagare 8 personer.

HAR DU INTE RÅD?
För att även de som inte har råd ska kunna delta, erbjuds på varje kurs en plats för halva priset. Meddela i din anmälan om du söker denna plats! Är det många som söker, lottar vi ut platsen. (Eftersom vi redan har många som söker denna plats, kan vi inte ha kösystem).

RETREATS
Tacksamhetretreats hålls både i Sverige och utomlands, för närvarande i Nordnorge, Algarvekusten i Portugal och Costa del Sol i Spanien. Vi kan också att anordna privata retreats på beställning. Meddela om du är intresserad av någon särskild ort.

PRAKTISK INFO
Anmälan sker genom kontaktformuläret nedan. Skriv ”Tacksamhetskurs” i ämnesfältet.

Kurser för företag

Vill du ge din personal eller arbetsgrupp en inspirerande kurs? Tacksamhetskurser anordnas till företag som personalvård eller friskvård. Kursen ökar välbefinnandet och ger redskap att hantera vardagen. Kursen stärker även den positiva arbetsmiljön och skapar en bättre stämning på arbetsplatsen. Lär forskning om tacksamhet