Tacksamhetskurser

Många upplever en omedelbar förändring när de kommer i kontakt med känslan av tacksamhet

KURSER FÖR FÖRETAG, se nedan

NYHET: 4 VECKORS DIGITAL TACKSAMHETSKURS
Nu erbjuder vi en digital tacksamhetskurs över verktyget Zoom. Under 4 veckor får du identifiera vilka områden du vill förändra i ditt liv och arbeta på att manifestera en förändring genom praktiska tacksamhetsövningar. Vi träffas i grupp och inspirerar varandra till att utvecklas medan vi gläds åt allas framgångar. Kursen är på kvälltid, så att du inte behöver ta ledigt på dagtid. Räkna med 1-1,5 timmar per vecka i aktiv mötestid samt ca 1 h per dag i eget arbete. Den första digitala träffen är 2 h. Max 8 deltagare per kurs.
Kostnad 2 500 kr. Anmäl ditt intresse nedan!

UPPFÖLJNINGSTRÄFFAR
Efter kursen kan du delta på våra uppföljningsträffar, för att hålla igång processen. Du kan komma när du känner att du behöver inspiration och uppfräschning av metoden och behöver inte signa upp dig på ett antal träffar. Träffarna hålls en gång per kvartal. Föranmälan krävs, eftersom deltagarantalet är begränsat. Träffarna är 1,5 h.
Kostnad 300 kr per träff.

INFORMATIONSTRÄFF
En gång per kvartal bjuder vi in till en träff där du får veta mer om tacksamhet och vad kursen går ut på. Träffen är kostnadsfri, men föranmälan krävs. Håll utkik på Facebook (tacksam.nu) och denna webbsida efter datum. Du kan också be oss mejla dig när nästa träff kommer, genom formuläret nedan.

HAR DU INTE RÅD?
För att även de som inte har råd ska kunna delta, erbjuds på varje kurs en plats för halva priset. Meddela i din anmälan om du söker denna plats! Är det många som söker, lottar vi ut platsen. (Eftersom vi redan har många som söker denna plats, kan vi inte ha kösystem).

De fysiska träffarna NEDAN är pausade under Coronakrisen!

INTENSIVKURS (fysisk träff)
Under tre dagar arbetar vi tillsammans i en trygg liten grupp med olika övningar för att öka tacksamheten i våra liv på olika områden som hälsa, arbete, pengar och relationer. Du kommer att få konkreta uppgifter med dig hem, som du kan fortsätta att använda i ditt liv.

Uppföljningsträff
En månad efter kursen träffas vi på en uppföljning, för att utvärdera hur det gått och få inspiration till fortsatt arbete. Detta tillfälle ingår i kursavgiften.

Kostnad 3 200 kr. Max antal deltagare 8 personer.

RETREATS
Tacksamhetretreats hålls både i Sverige och utomlands, för närvarande i Nordnorge, Algarvekusten i Portugal och Costa del Sol i Spanien. Vi kan också att anordna privata retreats på beställning. Meddela om du är intresserad av någon särskild ort.

PRAKTISK INFO
Anmälan sker genom kontaktformuläret nedan. Skriv ”Tacksamhetskurs” i ämnesfältet.

KURSER HÖSTEN 2019
7-8 september FULLBOKAD.
16-17 november FULLBOKAD

Kurser för företag

Vill du ge din personal eller arbetsgrupp en inspirerande kurs? Tacksamhetskurser anordnas till företag som personalvård eller friskvård. Kursen ökar välbefinnandet och ger redskap att hantera vardagen. Kursen stärker även den positiva arbetsmiljön och skapar en bättre stämning på arbetsplatsen. Lär forskning om tacksamhet

MARKNADSFÖRING MED HJÄLP AV TACKSAMHET
Jag erbjuder även konsultjänster inom marknadskommunikation till företag, där vi förutom traditionella marketingverktyg använder tacksamhet som redskap. Lär dig hur ni kan manifestera goda reslutat med kraften av positiva intentioner. Här kan du se mina tidigare erfarenheter inom marketing.